Follow Instagram

7.17.2013

PANDA


Couple weeks ago me and my friends took a trip to Jyväskylä, a nice city in Finland where my sister Elvira lives. Me, Kia, Matias and Niko took a car and drove about 100km to get to Jyväskylä. I did take my camera but unfortuantely the settings weren't the best and the battery ended too soon so I didn't get as many pictures as I hoped for. But here they are anyways :)

Muutama viikko sitten lähettiin kavereitten kanssa kohti Jyväskylää. Minä, Kia, Matias ja Niko lähettiin ajamaan 100km matkan Mikkelistä Jykylään Matiaksen autolla. Otin tietenki mun kamerani mukaan, mutta valitettavasti asetukset oli ihan pepusta ja akku loppukin sitten vähän liian äkkiä. Sen takia ei nyt ole niin paljon kuvia kun olisin toivonut :(. Mutta tässä kuiteskin jotain kuva-ainesta :)


 When we first got there we were hungry as hell so first thing that we wanted was food. So we went straight to the nearest restaurant called Rosso and couldn't resist those pan pizzas that they make. Me and Kia ordered together a nice BBQ chicken pizza while boys ordered for themselves. After rosso we had to go shopping.. I didn't want to use ANY money but of course I had to buy something from the sales. Especially when I saw how big Jyväskylä's H&M was. And the sale signs were everywhere.. But I didn't buy more than a package of 10 bracelets and a very cute shorts that are nowadays my favorite pair of shorts! And then in The Body Shop I bought a peppermint footlotion. Love them!

Heti kun oltiin perillä oli pakko ettiä Rosso. Maha nimittäin kurni mahtavasti meillä kaikilla ja Mikkelin Rossosta kun ei enää saa pannupitsaa (toivon että Rosson menusta vastaavat ihmiset lukevat tämän!) jolloin oli pakko mennä syömään sitä Rosson parasta pannupitsaa sitten Jyväskylässä! Minä ja Kia tilattiin yhteinen BBQ Chicken pizza ja pojat sitten enemmän nälkäisinä tilasivat omansa. 
Rosson jälkeen mentiin sitten kohti kauppoja. Mulla oli ollut tavoitteena olla kuluttamatta OLLENKAAN rahaa, mutta ale kyltit oli sen verran houkuttelevia, että ostin mun nykyiset rakkaudet eli ihanat leppäkerttushortsit sekä rannekorukimpun (voiko sen sanoo noin?) jossa oli rannekoruja 10 kappaletta. Sen jälkeen piipahdin vielä The Body Shopissa ja mukaan lähti ihana piparminttu jalkarasva.


 Eating didn't stop to the pizza though. We had to visit Arnolds since we don't have it in Mikkeli and bought ourselves some muffins and doughnuts. Yummy! When we headed home we tried to go to the Panda's factory (Panda is a finnish company that produces chocolate and other sweets) but unfortunately we were an hour late.. But we had to take photos of their panda statue anyways!
We stopped somewhere between Jyväskylä and Mikkeli. That place was also closed but it didn't matter. The weather was so warm that we went to walk around in the nature while car was waiting for us in te parking lot.
However this trip was a really nice one and something that I'll keep in my mind as one top point of this summer. Thank you guys!

Syöminen ei kyllä loppunut vielä pizzaan, koska olihan meidän pakko piipahtaa Arnoldsissa joka valitettavasti katosi Mikkelin suunnalta kokonaan jo vuosia sitten. Siellä sitten tilattiin muffinseja ja donitseja. Ja oli muuten todella vaikeeta syödä tuo muffinsi, koska päällä oli sulaa suklaata ja se oli sen verran iso, että pureminen oli vaikeeta.. Mutta selvisin kuitenkin hengissä ja muffinsi oli pian iloisena masussani :)! Kotiin lähtiessämme päätettiin sitten käväistä myös Pandan tehtaalla. Valitettavasti oltiin kuitenkin tunnin liian myöhässä, mutta otettiin silti söpöjä kuvia Pandakarhusta, joka vilkutteli tehtaan parkkipaikalla.
Jossain Jyväskylän ja Mikkelin välissä me pysähdyttiin vähän jalottelemaan. Sekin paikka oli kyllä kiinni, mutta käveltiin sitten johonkin nuotiopaikalle ja nautittiin ihan vaan lämpimästä ulkoilmasta.
Tämä reissu oli kumminkin hirmu hauska ja sellanen jonka tulen pitämään kyllä mielesääni yhtenä tän kesän huippuhetkistä. Joten kiitoksia ihanat Matias, Kia ja Niko!


A night swim with my sister Hermina. Yes it is night it's just a night with sun on the sky. / Yöuinti Herminan kanssa.

And what else could I tell you? Well I've been going to bars (okay only once but today I'm going again) and meeting my friends. After the Jyväskylä-day we got together with the same group to Matias' place to play ping-pong and grill. It was a really nice day but I don't unfortunately have any pictures of that event.. :( We have also gone to night swimming and so on. Anyways rest of the pictures are random :) Enjoy.

Ja mitähän muuta tässä on tapahtunut .. Noh oon käynyt baareissa innokkaasti (tähän mennessä siis kerran vissiinkin mutta kuitenkin. Tänää sitten uudestaan!) ja nähnyt kavereita. Käytiin tällä samalla Jykylä porukalla myös yöuinnella ja ton Jykylä päivän jälkeisenä päivänä mentiin kaikki Matiakselle pelaamaan Pingistä ja grillaamaan. Se oli muuten huippu päivä! Siitä ei kyllä valitettavasti ole kuvia, mikä harmittaa mua todella paljon. Mulla on katos sellanen ajatus että tapahtuma josta ei ole yhtäkään kuvaa, ei ole tapahtunut. Mutta yritän nyt pitää sen grillaus ja pingishetken mielessäni enkä unohtaa sitä ihan hetkessä. Tässä jotain randomia kuva ainesta näiltä mun kesäpäiviltä :) 


Wearing: Shirt/new Shorts/Bracelets by H&M, Necklace by Gina Tricot, New Handbag by Seppälä, Heels by Tamaris.


Have a nice summer everyone! :) / Hyvää kesää kaikille! :)

By, Bincci

6 comments:

 1. Ihania kesäisiä kuvia! Onko sulla jo opiskelupaikka tiedossa syksylle? Aiotko matkustaa Bosniaan/Kroatiaan tänä vuonna? Suunnittelen matkaa sinne, mutta ehkä joskus syyskuussa vasta kun ei ole yhtä kuumaa ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :) Ja kyllä sain paikan Joensuusta mutta sinne en mene vaan meen sen sijasta Kuopion Avoimeen opiskelemaan ravitsemustiedettä eli ravitsemusterapeutiks pyrin ;). Ja mennään tosiaan siskojen kanssa (ja ehkä yhden mun kaverin) Kroatiaan ja Bosniaan Elokuun lopussa :) Mihinkäs päin sä oot aatellu siellä matkustaa vai onko suunnitelmat vielä ihan auki?

   Delete
  2. Dalmatian rannikoon Split, Dubrovnik, Sibenik, Makarska-axeleilla varmasti pysyttelen, ja ehkä teen retkiä Kroatian saariin. Olen käynyt ennen siellä, mutta tänä vuonna haluaisin Bosniaan, Sarajevo kiinnostaa eniten, joten toivottavasti sielläkin ehtisi käydä, tai Mostarissa. Vanhempani ovat Bulgariasta, joten kieli on aika lähellä, ja sillä olen ainakin Kroatiassa pärjännyt jos ei olla englantia puhuttu. :) Missä te yleensä käytte, ja oletteko siis bosniakkeja vai kroaatteja? :)

   Delete
  3. Bosniakkeihin kuulutaan tälleen virallisesti, mutta tosiasiassa en jaksa niinkään välittää siitä mihinkä uskontokuntaan tai muuhun kukin kuuluu. Pidän itseäni, kuten muitakin Bosnian kansalaisuuden omaavia ihan vaan bosnialaisina :). Ja noh me käydään yleensä Sarajevon ja Mostarin suunnassa, mutta tietenkin myös kotiseudullamme Kozaracissa joka on vallan pieni paikka mutta kyllä ne sukusiteet sinnepäin aina vetää :) Kroatiassa taas vaellellaan Makarskan meriaulueilla, ollaan käyty jo aika monessa paikassa tässä vuosien mittaan, ja tietenkin Zagrebissa :) Jos saan suositella niin käy ihmeessä Sarajevon lisäksi myös Mostarissa ja sen lähellä olevassa pienessä mutta hyvin historiallisessa kaupungissa Pociteljissa ;).

   Delete
 2. Minkä opiskelupaikan sait Joensuusta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Amkista terveydenhoitajan paikan :) Jäi kyllä lykkäys ja vastaanotto tekemättä kun eivät osanneet vastata mun kysymykseen, että saanko ottaa vastaan Avoimen yliopiston paikan jos lykkään tuota vuodella :D

   Delete