Follow Instagram

4.06.2013

RILLO

 Helloo! The week has passed really fast. But well it doesn't matter to me since all my days are holiday holiday and holiday ;) I love my senior year in high school because of the free time. Yes you must study like crazy but no one is telling you when to wake up, when to study and when to take your own time. You deside it all!


 Hejsan! Huhuh ku menee viikko nopeasti sujahtaen ohi. Mutta mikäs siinä kun on koko ajan lomalla niin eihän se arki eroa vapaapäivistä millään tavalla ;) Odottakaas vaan abivuotanne. Jos tykkäätte koeviikoista (mä olin aina ihan himona niihin) niin abivuosi on luksusta. Tietenki pitää lukea ja lukea hulluna, mutta mun mielestä on ihanaa kun kukaan ei sanele sulle monelta pitää herätä ja mennä nukkumaan, mihin aikaan opiskelet ja millon otat omaa aikaa. Kaiken saa tehdä just sillon kun ite haluaa. Huippua!


Here are some photos from week or two ago. I'm not keeping up with time, sorry. Me and couple friends went to Restaurand/Bar Amarillo. They ate some real foor but I couldn't stay away from the deserts. Lime sorbet yum yum! :)

Tässä on jotain kuvia, jotka otettiin Amarillossa viikko tai kaksi sitten. En pysy enään oikeen ajassa mukana, mutta silti joskus tämä tapahtui kun mentiin parin kaverin kanssa Amarilloon viettämään vähän aikaa. Muut söi ihan kunnon ruokaa mutta mä suuntasin suoraan jälkkäriin! Limesorbettee naminami :)

Have a nice weekend! / Hyvää viikonloppua kaikille :)

By. Bincci

2 comments:

 1. How come you have so many spear time, it's not fair! :P Good luck with your studies though, to all of us seniors. :)

  http://www.le-young.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Actually I don't have spare time.. I just make it and forget to study :(

   Delete