Follow Instagram

3.02.2013

Random night post

Hello people! I'm actually in my bed writing this blog on my phone since I've been trying to sleep for an hour but my mind is just full of stupid thoughts! (Leave me alone you bastards!) And as you can see below this text I got some inspiration (probably because it's late and all..) to start also writing in finnish! I've been thinking about doing thos for a while and I've even tried to write in finnish sometimes but I just couldn't write it till the end. Finnish language is my native language but for some reason I write my blog and my own personal diary in English. It's easier for me, as weird as it sounds :D
And now enjoy the instagram pictures (they are the only ones I can get on my phone) and if you like to follow me just type @grumfus in instagram :) Now I will try to get some sleep again. Good night!

Moro vaa kaikille arvatkaa ketä meni tunti sitten nukkumaan, mutta mieli teki kepposet ja päätti täyttää pääni elämän turhuuksilla? No ei siinä mitään ku blogia kirjottelemaa instagram aiheisilla kuvilla ja näköjää päätin kans luoda mun ekan postaukseni suomeksi :D Hassua sinänsä, että mulle on helpompi kirjottaa enkuks ku suomeks, jopa mun päiväkirja on enkuks! Mutta samalla mulla on vaikeuksia saada oma minä näkymää sieltä enkun lauseiden joukosta, jotka ei todellakaan oo mitenkään grammariltaan puhasta... Ehkä mulla on joku itseni ilmaisun pelko tai jotain minkä takia luistaa tekstin kirjotus paremmin jollain ei-äidinkielellä. Mut tää on nyt koitos kirjottaa suomeks ja katotaan jaksanko kui pitkään. Itseni tuntien lopetan tän heti sillä sekunnilla ku ajatus ei juoksekkaa nii täydellisesti suomen kielellä ja sitä rataa..
Tässä oiski sitten vähän Instakuvia koittakaas nauttia ja olkaa hirmu kivoi ja seuratkaa mua siellä jos yhtään kiinnostaa @grumfus vai mikähä se mun nimimerkki oli. Hyvi se ajatus juoksee puol yheltä yöllä vai mitä?:D Anyways nyt nukkumaan ja ajatukset pois mun päästä (nukkumatti sua on ikävä) ja hyviä öitä ihanaiset :)

6 comments:

 1. Sabina, I seriously think that you and I might be some sort of sisters, we are just the same! I always write my diaries in English and stuff as well, this is getting kinda scary :P :) Sweet dreams!

  http://www.le-young.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha this is (almost) creepy! :D maybe we are related in some Adam and Eve kind of way haha! And thank you I will try to sleep soon again for some reason I'm just not tired at all!:D and good nigjt to you as well :)

   Delete
 2. Luulin että äidinkielesi on bosnia, vai mitä puhutte kotona? Mites hyvin puhut bosniaa, postausehdotuksena olisi opettaa vähän peruslauseita ja fraaseja! Ainakin kiinnostaa itseäni joka meen roadtripille ens kesänä niin varmasti sinne ex-jugoslavian alueille myös eksyn!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh kaksikieliseksi itseäni sanoisin :) Puhutaan kotona vähän molempia kieliä eli siskojen kanssa puhutaan suomeksi ja vanhempien kanssa bosniaks. Ja hyvin kyllä sujuu tuo bosnianki kieli, että ymmärrys on ihan loistavaa ja puhumallakin tuun hyvin toimeen. On siellä bosniassa kuitenki kavereita sen verran, että heidän kanssa tulee sitten juteltua bosniaksi :) Ongelmana on enemmänkin sellaset sanat, joita ei ihan arkikäytössä aina kuule/tule käytettyä. Ja kiitoksia postausehdotuksesta pitää lähtee toteuttamaan piakkoin!

   Delete