Follow Instagram

3.15.2013

15th of March

Hello! Now I've done my English exams! I did it really quickly (about 3h 20min while we have 6 hours to do it) and I even checked it out couple of times.. But well I have always done my exams pretty fast so I hope that doing my exam fast doesn't mean that I didn't do it well! And I guess I can get M (scale best to worst L E M C B A) since I have always lacked around 5 points from E when I've done the English exams from the previous years. The reading part was the hardest and the essey was the easiest. I tried to use some rare words and I hope to get around 90 points out of my essey (max is 99) and I have usually reached that so I'm being realistic here! But sorry for talking about my exams all the time. That's the only thing that is on my mind nowadays. Now I have only ONE exam left and it's Math on Wednesday. Anyways now I'll change the subject away from my exams.. I have tried to get back to my "sporty life". I made a very stupid mistake when I stopped excersizing while studying all day long since now I have pain in my spine (My spine needs a lot of excersize). Anyways I did some muscle work for my abbs, sides, back and legs and now I've had this awful pain in my thies for three days already! I can't even walk properly :D But hey, whatever! I will do some excersizes today and start getting back to shape! :) And soon, on next Thursday I'm going to Joensuu (a city in eastern Finland) to meet my best friend Yassu and her family! I miss her so much, we haven't met for 8 months now! So I'm really happy to finally be able to go there :)

A photo from 7th of March, My sister Hermina's birthday. We didn't get any more good photos of that day..:D
Yesterday's outfit. Shirts by H&M, jeans by BikBok

Moikka! Nyt on sit se enkun YO ohi vihdoin :) Tein sen tosi nopeesti n. 3h 20min ja vieläpä tarkistin pariin kertaa .. No mutta oon aina ollut nopee kokeiden tekijä, että ehkä tää ei tarkota sitä että olis mennyt huonosti! Uskon että M on mahdollista saaha mun taidoilla (yleensä ku teen vanhoja YO vihkoja enkussa ni jään noin 5 pistettä vajaa E eli ehkä se M on turvattu!). Luetunymmärtämiset oli aika vaikeita tai sellasia, että saatoin joutuu lukee jonkun pätkän monesti ja arvaamaan muutamia kohtia, mutta ehkä mul oli hyvä lottopäivä! Ja onneks se kaikista eniten pisteitä tuova osa eli esseen kirjottaminen meni mun mielestä aika hyvin! Vaikeeha sitä on oikeesti tietää, mutta ainakin multa lähti ideoita ja koitin käyttää sellasia vähän harvinaisempia sanoja ja muuta kaikkee kivaa.. Ni toivottavasti siinä noin 90pistettä (max 99) voisin vetää esseest :) Mut anteeks kun pälätän nyt vaan YO:ista aina! :D Ne on jotenkin syöpyny mun mieleen, mutta onneks ne on ohi kohta! Enää tasan YKS eli matikka ens keskiviikkona. Toivottavasti se menee hyvi.. 
No mutta kuitenki nyt muihin aiheisiin.. Oon siis palannu vähä toho urheilulliseen elämääni takasi. Tein tosi tyhmästi ku lopetin liikkumisen sillo ku oli pahin lukubuumi päällä, koska meni iha paskaks selkä (mulla on sellane selkä joka vaatii tosi paljo liikuntaa per viikko, jotta siihen ei sattuis) ja lihasmassa varmaa kutistunu puolella. Mut tossa joku päivä sit tein vatsat, kylet, selän ja jalat (ja pepun:)) ja en edes tehny paljoo, mutta silti meni iha kipeeks ja kärsin vielä nyt kolmantena päivänä niin pahoista lihaskivuista jaloissa, että kävely on erittäin kivuliasta. Mutta ei se mitään tänään vois taas tehä jotain! Haluun tehä ainaki kädet ja noita jalkoja taas. Vatsat voisin huomiselle jättää :) Hihii! Ja nyt ootan innoissani keskiviikkoa, koska sen jälkeen torstaina meikä lähtee kohti JOENSUUTA! En oo käyny siellä viime vapusta asti ja en oo nähny mun rakasta Yassua ja sen vanhempia ja kissaa kaheksaan kuukauteen! Nähtiin viimeks Weekendissä Yassun kanssa ja se oli kyllä niin sekava paikka et ei sitä voi näkemiseks kutsuu! Et nyt vihdoin meen pariks muutamaks yöks sinne Joensuuhu :) Jee!

Have a nice weekend everyone! Hyvää viikonloppua kaikille! :)
  by. Bincci

8 comments:

 1. Onnea vielä viimeisiin kirjoituksiin, mieti kuinka hyvä fiilis sen jälkeen voi vaan olla! Jänskäten odotan ens syksyä ku alkaa ensimmäiset kirjoitukset, mutta kyllä siihenki ajatukseen tottuu.. Motivaationa juurikin se kaunis ja kunniallinen YO-lakki, voi vietävä!

  Mukavaa lauantaita sulle :) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Ina =) ! Ja sulle neuvoksi että kannattaa alottaa se lukeminen ajoissa, muuten joutuu paniikin valtaan!:D

   Delete
 2. your forehead... scary :(

  ReplyDelete
 3. hey there.. u've got a gr8 blog.. want to follow eachother??? if so follow me via gfc and let me know,i'll follow back for sure.. :) we can even follow eachother on lookbook,facebook,instagram and twitter.. let me know i alwz follow back. :)

  ReplyDelete
 4. Great pictures and gorgeous outfit!! The touch of blue goes perfectly with your blouse and your pants! Love it!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

  ReplyDelete